Wie schrijft de winnende sjlager van 2024-2025?

Inschrijving Breuker Vastelaovesleedjeskonkoer opent op 1 juni a.s.

Nu de confetti van afgelopen seizoen is neergedaald en de zomer voor de deur staat begint het weer te kriebelen. Op vele plekken in en om Hoensbroek wordt al gebrainstormd, geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en misschien al opgenomen. Wil jij de opvolger worden van Foeksewild en je sjlagerwinnaar va Gebrook noemen?! Grijp dan nu je kans!

Op maandag 11 november opent Sjtadsvastelaovesvereiniging CCH traditiegetrouw het vastelaovesseizoen met het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Het deelnemersveld is de afgelopen jaren steeds gevarieerder en rijker geworden met vele vertrouwde gezichten en enkele nieuwkomers.

Begint het bij jullie ook te kriebelen? Klim dan in de pen, pak een instrument en smeer je stem!  Je hebt tot 15 oktober 2024 om jouw vastelaovessjlager te bedenken. Inschrijven en inleveren kan vanaf 1 juni.  Wil je meer weten? Of kun je een handje hulp gebruiken bij bijvoorbeeld schrijven of redigeren van je tekst in Breuker dialect? Neem dan contact op via leedjeskonkoer@cch-gebrook.nl

Het inschrijfformulier, reglement en alle informatie over het BVLK staat vanaf 1 juni 2024 op www.cch-gebrook.nl