Wae waerd d’r nuuje Stadsprins va Gebrook?

Op zaterdag 13 januari 2024 vindt op Kasteel Hoensbroek de proclamatie plaats van de nieuwe ‘Sjtadsprins va Gebrook’. Welke ‘Breuker jong’ zal zijn droom in vervulling zien gaan? Een grote vraag op dit moment, die tijdens de Prinsenproclamatie zal worden beantwoord. Aan alle speculaties komt dan een eind!

Als hoogtepunt van de avond worden de bezoekers ondergedompeld in de Breuker variant van het verhaal van de musical Grease. De grote vraag is wie de Prins van het bal zal worden. Ook zijn er optredens van Marleen Rutten en Pruuf mar!

Proclamatie nieuwe Sjtadsprins:

Aanvang van deze Prinsenproclamatie is 20:33 uur. De organisatie van dit evenement is in handen van Sjtadsvastelaovesvereniging CCH. Er zijn nog beperkt kaarten beschikbaar voor de Prinsenproclamatie. Deze zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Hoensbroek.

Aftreden Mike II:

Voordat het echter zo ver is zal er eerst afscheid genomen worden van regerend Sjtadsprins Mike II (Mike Bisschops). Hij kan nu al terugkijken op een geweldig regeringsjaar. Voordat hij echter mag toetreden tot het gilde der Oud Sjtadsprinsen zal hij eerst enkele opdrachten met succes moeten afronden. Als hem dat lukt zal hij op zondag 14 januari worden bijgehangen in galerij der Oud Sjtadsprinsen va Gebrook in Hotel/Café Amicitia aan de Markt in Hoensbroek. Aanvang van deze inauguratie (Augurkenbal) is om 16:11 uur. Entree is gratis.